fbpx
E Fundit

Tag Archives: pershtypjet e para

Përshtypjet e para – Ese argumentuese

pershtypjet e para 12vite

Thone se eshte e veshtire t’i ndryshosh pershtypjet e para. A jeni dakort me kete pohim? Argumentoni mendimin duke perdorur shembuj dhe arsye specifike per te mbeshtetur pergjigjen tuaj. Përshtypjet e para – Ese argumentuese Dua ta nis kete pune me shkrim me nje thenie te nje shkrimtari modest afrikan te viteve te fundit. Mendimi i tij per pershtypjen e …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)