fbpx
E Fundit

Tag Archives: Njeriu kërkesat identitet ese argumentuese Letërsi

Njeriu dhe kërkesat e tij për identitet – Ese në Letërsi

Njeriu dhe kërkesat e tij për identitet

Ese argumentuese “Njeriu dhe kërkesat e tij për identitet” “Jeta nuk eshte per te gjetur veteveten, por per ta krijuar ate.” Njeriu lind, rritet dhe vdes. Kjo eshte rrjedha kronologjike e jetesore, por jo vete jeta. Krijimi dhe formesimi i vetvetes, zbulimi dhe zhvillimi i asaj qe te ben unik, gjetja e te ashtuquajturit ‘identitet’. Por c’eshte ne vetvete identiteti? …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)