fbpx
E Fundit

Tag Archives: ngelesit 2018

Shpallen datat e provimeve të vjeshtës – Matura shtetërore 2018

provimet e vjeshtes

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në datën 7 Maj 2018, ka shpalluar datat për provimet e sesionit të dytë pra, provimet e vjeshtës. Në këtë artikull do të gjeni te strukturara thjeshtë informacionet e publikuara nga Ministria. Udhëzimi i Ministrisë: Kliko këtu për ta lexuar të plotë. Datat janë si më poshtë: 27 Gusht – Provimi i Gjuhës së …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)