fbpx
E Fundit

Tag Archives: monosakaride

1. Makromolekulat dhe lëndët ushqyese | Biologjia për Maturën Shtetërore

1. Makromolekulat dhe lëndët ushqyese | Biologjia për Maturën Shtetërore

Ky është një material shpjegues dhe ilustrues rreth temës:  “Makromolekulat dhe lëndët ushqyese”. ➯Kliko këtu për gjitha temat: Biologjia për Maturën Shtetërore. ➯Kliko këtu për të punuar me provimet ndër vite: Provimet ndër vite Biologji Përgatitur nga 12vite.com Polimeret kryesorë janë: 1) Karbohidratet (sheqernat) 2) Lipidet (yndyrnat / lyrat) 3) Proteinat 4) Vitaminat 5) Acidet nukleike

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)