fbpx
E Fundit

Tag Archives: matura 2018

RAUNDI I TRETË – Shpjegime dhe Këshilla – 12vite.com

matura shteterore 2020

Për aplikime dhe regjistrime në Univesitet, kandidatëve të Maturës Shtetërore 2018, u janë dhënë gjithësej 3 mundësi të ndara me Raunde. Në Raundin e Parë dhe të Dytë çdo maturant i cili plotësonte kriterin e mesatares, kishte të drejtë të aplikonte deri në 10 degë në formularet A2 dhe A3 në portalin Ualbania. Më pas sipas ngjyrave që u shfaqeshin …

Lexo më shumë »

Shpallen datat e provimeve të vjeshtës – Matura shtetërore 2018

provimet e vjeshtes

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në datën 7 Maj 2018, ka shpalluar datat për provimet e sesionit të dytë pra, provimet e vjeshtës. Në këtë artikull do të gjeni te strukturara thjeshtë informacionet e publikuara nga Ministria. Udhëzimi i Ministrisë: Kliko këtu për ta lexuar të plotë. Datat janë si më poshtë: 27 Gusht – Provimi i Gjuhës së …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)