fbpx
E Fundit

Tag Archives: llogaritesi pikeve

‘Llogaritësi i pikëve, Matura 2020’ – UPT, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit

Universiteti Politeknik i Tiranes

Universiteti Politeknik i Tiranës, në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, ofron këto degë: Inxhinieri Informatike, Inxhinieri Telekomunikacioni dhe Inxhinieri Elektronike. Për të aplikuar në të paktën një nga këto tre degë, fillimisht duhet të plotësoni kriterin kryesor: të keni mesataren e shkollës së mesme mbi 6 (gjashtë). Më pas, ju do të renditeni midis të gjithë aplikantëve, në varësi të pikëve …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)