fbpx
E Fundit

Tag Archives: llogaritesi pikeve matura shteterore

‘Llogaritësi i pikëve, Matura 2020’ – UPT, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit

Universiteti Politeknik i Tiranes

Universiteti Politeknik i Tiranës, në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, ofron këto degë: Inxhinieri Informatike, Inxhinieri Telekomunikacioni dhe Inxhinieri Elektronike. Për të aplikuar në të paktën një nga këto tre degë, fillimisht duhet të plotësoni kriterin kryesor: të keni mesataren e shkollës së mesme mbi 6 (gjashtë). Më pas, ju do të renditeni midis të gjithë aplikantëve, në varësi të pikëve …

Lexo më shumë »

Llogaritësit e pikëve për Universitetet shtetërore të Tiranës – Matura 2018

llogaritesit e pikeve 2018

 Formula e llogaritjes së pikëve për Maturën Shtetërore ndryshon pothuajse cdo vit në varësi të rregullave të vendosura nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë (MASR) dhe kërkesave të Universiteteve. 12vite.com ka përgatitur disa llogaritës të cilët ju vijnë në ndihmë cdo nxënësi për të gjetur totalin e pikëve që kanë grumbulluar për të studjuar në universitete dhe fakultete të …

Lexo më shumë »

Kriteret e pranimit për Universitetet Shtetërore të Shqipërisë – Matura 2018

Kriteret e pranimit për ne Universitet Shteterore te Shqiperise ndryshojne pothuajse cdo vit në varësi të rregullave të vendosura nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë (MASR) dhe kërkesave të Universiteteve. Universitetet/Fakultetet kanë formula dhe kritere të ndryshme nga njëra tjetra. Per tjua bere me te thjeshte kerkimin e kritereve, kemi krijuar nje liste per cdo kriter te Universiteteve Shteterore …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)