fbpx
E Fundit

Tag Archives: Krahinorizma qytetit Gjirokastrës Vlorës fjalë dialekt krahinë Letërsi

Krahinorizma të qytetit të Gjirokastrës dhe Vlorës – Letërsi

 Krahinorizma të qytetit të Gjirokastrës dhe Vlorës Hanko – Zonjë Derbardh– Me fat Derzi – Fatkeq Trangull – Kastravec Nikoqire – Punetore Çupë – Vajzë Molomen – Njeri kot Babale – shok,vëlla Çilimi – Fëmijë Kulish – Qen i vogël Xhade – Rrugë Lumadh – I lodhur Maci – Macja Xhixhi – Xhaxhesha Sini– Tepsi Katua – Kotec Qylaf …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)