fbpx
E Fundit

Tag Archives: Krahasim Ofelia e Shekspirit dhe Ofelia e Rembosë

Ofelia e Shekspirit dhe Ofelia e Rembosë – Letërsi

`Krahasim i pergjithshem midis Ofelise se Sheksipirt dhe Ofelise se Rembose` Tragjedia ne shumicen e rasteve ecen dore per dore me bukurine. Keshtu ndodh edhe me Ofeline, nje bukuri e cila perfundon ne menyre tragjike. Ofelia e Hamletit eshte nje vajze e re, e bukur dhe naive. Shekspiri nuk ia nxorri ne pah karakterin e saj te plote, e la …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)