fbpx
E Fundit

Tag Archives: keshilla

Si të arrij rezultate maksimale në provimin e letërsisë? – 10 Këshilla për maturantët

 Provimi i letërsisë po afron për mijëra nxënës në të gjithë Shqipërinë.  Duke qenë se vit pas viti maturantët shprehen se hasin shumë vështirësi në testin e letërsisë, 12vite.com ka përgatitur 10 këshilla me dëshirën e madhe që ju të merrni notën 10. Të gjitha këshillat e mëposhtme janë bazuar në fakte dhe eksperienca të maturantëve ndër vite. 1) C’ka …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)