fbpx
E Fundit

Tag Archives: karakteristika qyteti gjirokastra

Karakteristikat e qytetit të Gjirokastrës – Projekt në Gjeografi

 Gjirokastra Gjeografia Gjirokastra është e vendosur në faqen e Malit të Gjerë,në shpatet verilindore të tij dhe në krahun e majtë të luginës së lumit Drino.Rrëza dhe faqja e malit ku ndodhet është pothuajse e zhveshur,pa bimësi.Duke qenë e tillë,në dimër kur rreshjet s’kanë të sosur,nëpër pjerrësi lëshohen përrenj të rrëmbyer me ujëra të shumta.Ato vijnë deri në qytet.Vetë …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)