fbpx
E Fundit

Tag Archives: hidrografia e shqiperise

Pasurite natyrore te trojeve shqiptare – Gjeografi

Pasurite natyrore te trojeve shqiptare, rendesia e ujit ne vendin tone... Detet, liqenet, lumenjte dhe disa nga vendet me te bukura ne Shqiperi i gjeni ketu. www.alkimistet.com

This is an embedded Microsoft Office presentation, powered by Office Online. Pjese e projektit “Pasurite natyrore te trojeve shqiptare“: Rendesia e ujit: Uji eshte nje pasuri natyrore me vlera te medha kombetare. Ai ka perdorim te madh ne bujqesi, ne industri dhe per furnizimin e qendrave te banuara.​​Pozita gjeografike ne brigjet e detit Adriatik dhe te detit Jon, kushtet klimatike, …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)