fbpx
E Fundit

Tag Archives: Fotosinteza si proces endotermik

Fotosinteza si proces endotermik – Ese Argumentuese ne Kimi

Ese argumentuese TEMA: Fotosinteza si proces endotermik. Ne hyrje te kesaj eseje duhet te shpjegojme me fjale te thjeshta se cfare eshte fotosinteza dhe cfare eshte nje proces endotermik e vetem me pas mund te hyjme ne zhvillimin e kesaj teme duke e argumentuar ate. Sipas perkufizimit kimik themi se fjala endotermik eshte pershkruan nje proces apo nje reaksion ne te cilin sistemi thith energji nga mjedisi ne formen e nxehtesise.  Perseri sipas perkufizimit kimik themi dhe se fotosinteza eshte procesi qe ndodh tek bimet dhe organizma te tjere …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)