fbpx
E Fundit

Tag Archives: energjia diellore

Energjia Alternative dhe Burimet e saj – Projekt në Fizikë

 Titulli i projektit: ‘Energjia Alternative’ Në këtë projekt do të njiheni me energjinë alternative, e cila synon të jetë sa me e pastër dhe sa më pak e dëmshme për mjedisin jetësor. Kjo energji përftohet nga 4 burime kryesore: Toka, Dielli, Ajri dhe Uji. Këtu do të gjeni përshkrimin dhe përdorimet e energjive alternative të cilat përftohen nga Uji, …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)