fbpx
E Fundit

Tag Archives: diofanti

Matematicienë të famshëm – Biografia – Projekt

Matematiciene te Famshem dhe biografia e tyre. Projekt ne lenden e historise dhe matematikes.

Tema e projektit: Matematicienë të famshëm Matematicienë të famshëm si Pitagora, Diofanti apo Gausi dhe biografia e tyre, janë shumë të rëndësishëm për zhvillimin e matematikës. Secili nga ata ka arritje të paçmueshme në fushën e matematikës. Këto arritje janë tepër të rëndësishme ditët e sotme dhe janë baza e krijimit të matematikës që ne njohim. Nëse ata nuk do të …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)