fbpx
E Fundit

Tag Archives: berati biodiversitet flora fauna

Biodiversiteti i Beratit – Projekt në Gjeografi

 Biodiversiteti i Beratit Flora dhe fauna e beratit gjeografi 1.Mareja është një shkurre mjaft e përhapur. Ajo fillon që në Velabisht, në anët e grykes se lumit të Plashnikut, rrëzë malit Tomorr, etj. Fruti i maresë është i kuq ,i ëmbël, i madh sa një gogël. Ky frut vilet dhe pasi shtypet e shtrydhet bëhet raki. Druri i saj …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)