fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Kontakto me ne

  • Keni nevojë per ndihmë në webin tonë?
  • Kërkoni ndonjë program kompiuterik?
  • Keni nevojë të shkarkoni një material të caktuar?
  • …apo për cfarëdo pyetje tjetër, ju lutem plotësoni fushat e mëposhtëme dhe dërgoni mesazhin.

                           (mesazhi vjen si nje email ne adresën tonë – [email protected] -)

Ne do të mundohemi të përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur! 

Ju mund të na shkruani dhe ne faqen tonë ne facebook nëse keni probleme me këtë formë kontakti.

Faleminderit qe qendroni me ne!

 

Error: Contact form not found.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)