fbpx
E Fundit

Tag Archives: vargjet e lira migjeni

Vargjet e Lira – Migjeni, Analiza dhe Vepra e plote!

Vargjet e Lira - Migjeni - Analiza dhe vepra e plote vetem ne www.alkimistet.com

Permbledhje rreth jetes se Migjenit Lindi në Shkodër më 13 tetor 1911. Pas kryerjes së shkollës fillore, gjysmë të mesme dhe seminarit ortodoks, punoi si mësues në fshatin Vrakë, në Shkodër dhe në Pukë. Migjeni solli elemente të reja në letërsinë shqipe, sidomos në pasqyrimin ekzistencial të jetës së njerëzve të varfër. Poet dhe prozator shqiptar i shquar i vitit …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)