fbpx
E Fundit

Tag Archives: teste anglisht

Teste pergatitore per provimin e anglishtes (B2)

Keto teste jane pergatitur nga 12vite.com, si ndihmese ne pergatitjen per provimin e anglishtes se Matures Shteterore. Teza 1 eshte e ndertuar vetem me alternativa te cilat perfshijne mesime te ndryshme ne anglisht. Alternativat do tju korigjohen automatikisht pasi te keni perfunduar provimin mjafton te klikoni VIEW SCORE. Secili ushtrim ka vetem nje alternative te sakte dhe vleresohet me 1 …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)