fbpx
E Fundit

Tag Archives: te rinjte e sotem dhe studimi ese

Të rinjtë e sotëm dhe studimi – Ese në Letërsi

Ese argumentuese “Të rinjtë e sotëm dhe studimi” Shpesh dëgjohet të thuhet se të rinjtë e sotëm, të mësuar me një jetë të lehtë e të rehatshme, janë pak të nxitur ndaj studimit dhe në përgjithësi ndaj punës. A është e bazuar, sipas teje, kjo akuzë? Thuhet se, pjesa më e bukur e mbjelljes së një bime është tek sheh …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)