fbpx
E Fundit

Tag Archives: shembellimi lentes

Studimi i shëmbëllimit nga lentet dhe një pasqyrë plane – Fizikë

Studimi i shëmbëllimit nga lentet

Tema: Studimi i shëmbëllimit të dhënë nga lentet – Pune Laboratori Fizikë Ne dokument do te gjeni matjet perkatese ne milimeter te 3 eksperiementeve.  Qellimet e Punes  Perdorimi i pajisjes se stimulimit te rrezeve  Percaktimi i distancave te shembellimit dhe objektit  Zbatimi i formulave teorike  Planifikimi  i Punes  Matjet e bera gjate punes, te shfaqura me tabele ne zhvillimin e punes, do …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)