fbpx
E Fundit

Tag Archives: Reklama roli treg projekt Qytetari

Reklama dhe roli i saj në treg – Projekt në Qytetari

 Reklama dhe roli i saj në treg Reklamimi Reklamim (Radio-Televizion) do thotë çfarëdo shpallje publike e transmetuar me pagesë apo shpërblim të ngjashëm, për qëllime të vetë-promovimit; që është i destinuar për promovimin e shitjes, blerjes apo qiradhënies së një prodhimi apo shërbimi; për ta shtyrë përpara ndonjë ide apo çështje: ose për të shkaktuar disa efekte tjera të dëshiruara …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)