fbpx
E Fundit

Tag Archives: raundi i trete

RAUNDI I TRETË – Shpjegime dhe Këshilla – 12vite.com

matura shteterore 2020

Për aplikime dhe regjistrime në Univesitet, kandidatëve të Maturës Shtetërore 2018, u janë dhënë gjithësej 3 mundësi të ndara me Raunde. Në Raundin e Parë dhe të Dytë çdo maturant i cili plotësonte kriterin e mesatares, kishte të drejtë të aplikonte deri në 10 degë në formularet A2 dhe A3 në portalin Ualbania. Më pas sipas ngjyrave që u shfaqeshin …

Lexo më shumë »

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)