fbpx
E Fundit

Tag Archives: Ndikimi media moshat reja projekt Qytetari

Ndikimi i medias te moshat e reja – Projekt në Qytetari

 Ndikimi i medias te moshat e reja. Ç’është media? Media eshte mjeti i shperndarjes se informacionit. Ne keto mjete perfshihen: 1.Media e shkruar 2.Media elektronike 3.Interneti 4.Posta dhe telefoni Pavarësisht nga mosha, gjinia apo pozicioni në shoqëri, media është pa dyshim një ndikues në jetën e kujtdo. Televizioni është forma më e konsumuar e medias duke qenë se përfshin …

Lexo më shumë »

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)