fbpx
E Fundit

Tag Archives: lashtësia sot projekt

Transporti, nga lashtësia deri sot – Projekt në Qytetari

 Transporti, nga lashtësia deri sot…  Ç’është trasporti? • Transporti ose transportimi është lëvizja e njerëzve, kafshëve apo materialeve nga një vend në një tjetër. Teknologjia e transportit është tërësia e mënyrave dhe mjeteve që njeriu ka krijuar për të mundësuar zhvendosjen e tij apo të objekteve të tjera. Historiku i transportit. • Që në kohët e mëparshme, me zhvillimin …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)