fbpx
E Fundit

Tag Archives: inflacioni ne shqiperi

Inflacioni dhe financat personale – Projekt në Ekonomi

Disa nga informacionet qe do te gjeni ne kete projekt: Inflacioni është një term që tregon rritjen e përgjithshme të ofertës monetare në një ekonomi të caktuar në një periudhë të caktuar. Një nga efektet që mund të shoqërojë inflacionin është edhe rritja e çmimeve të të mirave dhe shërbimeve. Fenomen i kundërt në efekt është deflacioni. Me inflacioni do …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)