fbpx
E Fundit

Tag Archives: fausti analize

Fausti, Gëte – Analiza e plotë e veprës -12vite.com

fausti gete

Fausti Gete. Fausti është një dramë e shkruar nga Johann Wolfgang von Goethe, një autor dhe figurë e njohur për Gjermaninë e viteve 1800. Gëte ishte shkrimtar i një zhanri të gjerë. Vepra e tij është e pasur me romane, drama, poezi, novela, etj.   Zhvilloni një test të shkurtër online me 8 pyetje të thjeshta me alternativa dhe shtjellim …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)