fbpx
E Fundit

Tag Archives: ekonomia e shqiperise

Politikat ekonomike të qeverisë për një ekonomi të stabilizuar

projekt ne ekonomi

   Ne kete projekt do te gjeni te dhena, statistika dhe grafike te cilet demostrojne ekonomine Shqiptare ne fusha te ndryshme. Pjese nga projekti: Ekonomia eshte  tërësia e marrëdhënieve në prodhim që i përgjigjet një shkalle të caktuar të zhvillimit të forcave prodhuese në një rend shoqëror.  Për të zhvilluar këtë temë projekti unë kam vendosur të marrë në shqyrtim Ekonominë e Shqipërisë. Pse pikerisht Shqipërinë? Sepse une mendoj se vendi ynë ka më shume nevoj për stabilizim dhe ne duhet …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)