fbpx

Regjistrohu në Kurset e Maturës Shtetërore mundësuar nga 12vite.com dhe EU for Innovation!

Kursi i Anglishtes do të ritransmetohet FALAS për të gjithë ndjekësit tanë në Instagram.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)