fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Një skiator me masë 50kg që është në prehje mbi akull, mban në dorë një trup me masë 200g. Në një cast skiatori e hedh trupin horizontalisht me shpejtësi 10m/s. Me cfarë shpejtësie do të lëvizë skiatori pas hedhjes së trupit? Meqënëse jemi mbi akull, kuptohet se nuk ka fërkim.

Një skiator me masë 50kg që është në prehje mbi akull, mban në dorë një trup me masë 200g. Në një cast skiatori e hedh trupin horizontalisht me shpejtësi 10m/s. Me cfarë shpejtësie do të lëvizë skiatori pas hedhjes së trupit? Meqënëse jemi mbi akull, kuptohet se nuk ka fërkim.

Shihni dhe

24. Eteret – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Kimia për Maturën Shtetërore

Eteret Eteret përmbajnë C, H, O. Janë izomerë strukturorë me alkoolet. Formula e përgjithshme e …

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)