fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Një trup me masë 0.5kg hidhet me shpejtësi fillestare 2.6m/s horizontalisht në një sipërfaqe të ashpër ( mu =0.1). Gjeni pas sa kohe trupi ndalon. Gjeni rrugën e trupit derisa ndalon. Gjeni forca e fërkimit dhe pesha.

Një trup me masë 0.5kg hidhet me shpejtësi fillestare 2.6m/s horizontalisht në një sipërfaqe të ashpër \( \mu =0.1\). Gjeni pas sa kohe trupi ndalon. Gjeni rrugën e trupit derisa ndalon. Gjeni forca e fërkimit dhe pesha.

Shihni dhe

24. Eteret – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Kimia për Maturën Shtetërore

Eteret Eteret përmbajnë C, H, O. Janë izomerë strukturorë me alkoolet. Formula e përgjithshme e …

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)