fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Një trup që niset nga prehja, përshkon 27m për 3s deri sa ndalon për shkak të forcës së fërkimit f. Të gjendet koeficienti i fërkimit dhe nxitimi.

Një trup që niset nga prehja, përshkon 27m për 3s deri sa ndalon për shkak të forcës së fërkimit f. Të gjendet koeficienti i fërkimit dhe nxitimi.

Shihni dhe

24. Eteret – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Kimia për Maturën Shtetërore

Eteret Eteret përmbajnë C, H, O. Janë izomerë strukturorë me alkoolet. Formula e përgjithshme e …

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)